Anderen over

Kinderopvang Poppejans Groningen - buiten spelen kindercentrumKinderopvang en Kindercentrum Poppejans hecht er grote waarde aan wat de ervaringen zijn van ouders/verzorgers en kinderen over de activiteiten en opvang van de kinderen. Wij nodigen u van harte uit om ook uw ervaring te delen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kindercentrum Poppejans
Average rating:  
 4 reviews
 by José & Gerald
5 jaar later...

Nog steeds going strong! Oudste zoon vorig jaar zijn afscheid gehad, hop naar de middelbare school. Hij vond het jammer, het was altijd fijn om bij Poppejans te zijn. Met een goede rugzak van vertrouwen is hij het nest uitgevlogen. De jongste mag nog even een paar jaar genieten. Tijd gaat snel, vind het nu al jammer als niemand binnen ons gezin meer naar Poppejans gaat... Blijf vooral zo doorgaan! Sportief, avontuurlijk, behoud de vies-worden-mag-cultuur, en blijf ontwikkelen, zie alweer leuke dingen gebeuren! Topteam, Top opvang!

 by José & Gerald
Geweldige mensen, heerlijk relaxed, sportief en creatief.

Geweldige mensen, heerlijk relaxed, sportief en creatief.Mooie locatie, ruimtelijk, veel mogelijkheden voor vermaak. Binnen en buiten.Met een sterk gevoel van vertrouwen brengen wij onze kinderen vanaf hun geboorte (jongens nu 5 & 7) naar Poppejans. En tot op de dag van vandaag zeggen we nog regelmatig dat we in onze handjes mogen knijpen met zo'n opvang!Ook de jongens gaan er met veel plezier heen, geen enkele dag is voorbijgekomen dat ze geen zin hebben gehad.Ze ervaren een gevoel van "thuis" en dat is het meest belangrijk.Kernwoorden Poppejans:

Flexibel

Sportief

Creatief

Open

Helder

Ondernemend

Veilig

Vertrouwd

Informatief

Avontuurlijk

Attent

EnthousiastReacties van de jongens Jalen & Given:

Superduperduper leuk! De begeleiding is leuk!

Er is veel te doen, veel sportactiviteiten!

 by "Een zeer tevreden ouder"
Onze dochter is in goede handen!

Vanaf het moment dat ik weer aan het werk ging na mijn verlof is onze dochter (toen drie, inmiddels 15 maanden oud) naar Poppejans gegaan. De huiselijke sfeer, het kleinschalige en het begrip voor de ouders zorgden ervoor dat ik nooit heb getwijfeld of onze dochter in goede handen was. Er is alle tijd voor de kinderen, ze worden nauwlettend in de gaten gehouden, zowel de vooruitgang die ze doormaken maar ook wanneer ze bijvoorbeeld een dag niet zo lekker zijn. Elke dag lees ik met veel plezier het schriftje weer door om te lezen wat onze dochter weer heeft beleefd die dag maar meestal heb ik dit al tijdens het ophalen gehoord omdat er altijd tijd is voor een praatje. Ook als je vragen hebt of je op zoek bent naar een goede tip kun je altijd bij ze terecht. De ruime ervaring van de begeleiding gecombineerd met engelengeduld, afwisseling en creativiteit zorgt ervoor dat onze dochter uitgedaagd wordt en met veel plezier vier dagen per week naar Poppejans gaat.

 by Geert Herder
Heerlijk ontspannen

Onze zoon van 7 jaar wordt vanaf januari 2013 iedere maandag- en dinsdagmiddag opgevangen door kinderopvang Poppejans. Hij kan daar terecht op de locatie Driebond. Daar is een mooie ruimte om zijn energie kwijt te raken. Vooral voetballen met Ronald is favoriet en vast onderdeel van zijn programma. Ook knutselt hij graag en daarmee wordt hij regelmatig gestimuleerd, dankzij de creativiteit van Jeanet. Als het mooi weer is kunnen de kinderen achter in de (fantastisch stoere) auto, om vanuit de tent aan het natuurbad van Engelbert lekker te zwemmen. Poppejans kan ik echt bij iedereen aanbevelen!